Tijd besparen en een optimale registratie van uw bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s?

Bestellen kan 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Arveco heeft voor haar klanten een kleding management systeem (KMS). Dit is een systeem waarmee het complete bestelproces rondom bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) en andere persoonsgebonden uitrusting kan worden geautomatiseerd. 

Dit is een online kleding registratie- en bestelsysteem waarmee uw medewerkers eventueel zelf kunnen inloggen en binnen het voor hun geselecteerde pakket hun eigen bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen kunnen bestellen. Dit is slechts een mogelijkheid, centraal bestellen kan uiteraard ook.

Als inkoper kunt u ook bulkbestellingen plaatsen. Op die manier heeft u altijd een overzicht wat u wanneer besteld heeft en waar het verbruik binnen uw bedrijf zit.

Inloggen kan eenvoudig via onze website of via een koppeling in uw eigen intranetomgeving. Wij bouwen koppelingen naar uw wensen. 

Op management niveau kunnen de gemachtigden binnen uw bedrijf op elk niveau rapportages opstellen die een goed beeld verschaffen van de kostenplaatsen en omzetten in aantallen. 

Wij maken voor elke klant een eigen omgeving, die we volledig inrichten naar de behoeftes van de klant. De gehele omgeving wordt aangepast naar de huisstijl, zodat het echt een eigen webshop is.