Bedrukken, borduren en emblemen

Uiteraard is het bij Arveco mogelijk om de werkkleding die u bij ons bestelt, te voorzien van uw bedrijfslogo.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden: borduring of, transfers met uw bedrijfslogo, een in het oog springende plaatsing van uw logo, rekening houdend met de eisen van de Belastingdienst.

Maar ook extra kleuraccenten door bijvoorbeeld het vervangen van een knoopje in uw bedrijfskleur: Arveco verzorgt het allemaal voor u.

 

Indien u kiest voor transfers op uw bedrijfskleding, dan levert u bij ons een EPS bestand aan van uw bedrijfslogo. In overleg met u komen we tot een idee over de grootte en de plaatsing van 1 of meerdere transfers op de kleding. Onze afdeling DTP maakt vervolgens werktekeningen van de gekozen kleding, welke u dan ter goedkeuring ontvangt. Uiteraard krijgt u ook een prijsoverzicht van de kleding inclusief de gekozen bedrukking(en).

Na goedkeuring, gaan wij de transfers voor u bestellen, en zorgen ervoor dat de kleding deskundig wordt bedrukt, en bij u wordt afgeleverd.

 

Indien u kiest voor borduringen, dan is het proces ongeveer hetzelfde als hierboven omschreven voor transfers. De borduringen worden uitgevoerd door een borduurstudio waar wij al sinds jaar en dag mee werken, en waar zeer deskundig en professioneel de borduring van uw bedrijfskleding wordt uitgevoerd.

Verder kunnen wij in eigen beheer logo’s plotten, zolang dit in één kleur is. Vooral voor kleine oplagen is dit een goede aanvulling op de hierboven omschreven mogelijkheden.

Sublimatie transfers: dit is een techniek om vooral zwarte transfers te maken voor bijvoorbeeld veiligheidsvestjes. Deze sublimatie transfers maken wij in eigen beheer; ook hiervoor uiteraard eerst een werktekening waarop u uw goedkeuring geeft.

Zoals u ziet, zijn de mogelijkheden zeer divers. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing voor het ‘eigen’ maken van uw bedrijfskleding!